WORKSHOPS MET HET NATUUR ATELIER:

Alle workshops zijn een gezellig uitje in de ochtend, middag of avond, we starten met een lekker kopje koffie of thee, vervolgens beginnen we met de workshop.
Halverwege pauzeren we met nog maals koffie/thee met een zoete lekkernij, behalve wanneer anders staat beschreven.
Onze workshops worden stap voor stap gegeven, een voorbeeld staat klaar en meerdere technieken komen aan de orde.
Scroll naar beneden voor informatie over:
- workshops volgens inschrijving in ons Atelier
- workshops voor een groepsuitje, in ons Atelier of op locatie en deze herfst en winter komen we ook bij je thuis!
- onlineworkshops met insctructievideo en DIY pakket

Voor meer informatie en reserveren: telefonisch: 06 42 321 321 of via email INFO@NATUURATELIERWESTLAND.NL onder vermelding van je naam, telefoonnummer en emailadres.

Heb je geen antwoord op de mail ontvangen? Mogelijk is deze in de spam terecht gekomen;)
WORKSHOPS VOLGENS INSCHRIJVING:

Maart: Paasworkshop 


April: Dag-workshop mozaiekenApril: Paneelschilderen met Thee TafeltjeWORKSHOPKALENDER VOOR WORKSHOPS VOLGENS INSCHRIJVING.


22-3 Workshop Paasschikking 19.30u - deze workshop is volgeboekt

Paasschikking zie de foto. Prijs  € 38.50p.p. inclusief alle materialen en koffie/thee met lekkers. Een leuke avond uit en met een mooi resultaat naar huis. 

23-3 workshop Paasschikking 19.30u - deze workshop is volgeboekt

Paasschikking zie de foto. Prijs €38,50p.p.

25-3 Workshop Paasschikking 10.00u - deze workshop is volgeboekt

Paasschikking zie de foto. Prijs €38.50p.p.

31-3 Workshop Paasschikking 13.30u - deze workshop is volgeboekt

Paasschikking zie de foto. Prijs €38.50p.p.

15-4 Dag-workshop Mozaïeken inclusief lunch van 10.00u - 16.00u

Op deze dag leer je alle kneepjes van het mozaieken. Je maakt een onderwerp naar keuze en je wordt hierin de hele dag begeleid. Tussen de middag staat een heerlijke lunch voor je klaar en met mooi weer kan deze in de tuin genuttigd worden. Prijs voor deze dag inclusief alle materialen, koffie/thee en lunch is € 62.50p.p. Met eventuele dieetwensen houden wij uiteraard rekening, geef dit door bij de reservering.

28-4 Workshop paneelschilderen met aansluitend Thee Tafeltje van 13.30-16.30u 

Een leuke combinatie met creatief en genieten van lekkers. Het paneeltje van steigerhout ga je beschilderen met acrylverf. Maak een keuze uit een van de vele voorbeelden of neem zelf je eigen idee mee. Na de workshop staat het Thee Tafeltje voor je klaar in de tuin: Koffie/ thee met diverse soorten zoete hapjes. Prijs € 36.50p.p.

12-5 Bloemschikworkshop met een knipoog naar Moederdag 13.30u

Een leuke bloemschikworkshop waarbij we starten met het maken van een langer houdbare ondergrond. Hierin verwerken we vervolgens diverse bloemen. De foto volgt binnenkort. Prijs € 40.00p.p. 

7-6 Workshop Bloemrijk 19.30u

Juni is de maand van het varend corso. Met dit evenement in gedachte maken we een bloemrijke schikking. In deze workshop komen tevens diverse technieken aan bod. Prijs € 38.50p.p. 

23-6 Workshop Bloemrijk 13.30u

Juni is de maand van het varend corso. Met dit evenement in gedachte maken we een bloemrijke schikking. In deze workshop komen tevens diverse technieken aan bod. Prijs €38.50p.p. Tip: dit weekend vaart het corso van vrijdag t/m zondag. 

12-7 Varen en bloemschikken 19.15-21.45u

We stappen op de boot van rondvaart de Gantel om 19.15u voor een vaartocht van 2.5uur door het Westland. Tijdens deze vaartocht schenken we koffie en thee met lekkers. Hierna start de bloemschikworkshop (tijdens het varen). Na afloop van de workshop serveren we een drankje en hapje. Dat wordt een heerlijk avondje uit in de eerste week van de zomervakantie! Prijs €45,00p.p. 
Locatie opstartplaats: Havenstraat 55 2681LC Monster

9-8 Zomeravondworkshop met aansluitend hapje en sapje 19.30u

We starten met een kopje koffie of thee en vervolgens de korte bloemschikworkshop in zomersferen. Na deze workshop kan je genieten van en in de tuin met een drankje/ sapje en een hapje. Prijs €35.00p.p. 

25-8 Workshop Nazomeren 13.30u

Eind augustus wanneer de zomer overgaat in de nazomer, maken we een bloemschikking met de eerste bessen en zaaddozen, lampionnen en hortensia's. Prijs €38.50p.p. 

30-8 workshop nazomeren 19.30u

Eind augustus wanneer de zomer overgaat in de nazomer, maken we een bloemschikking met de eerste bessen en zaaddozen, lampionnen en hortensia's. Prijs €38.50p.p. 

ONLINE WORKSHOP PASEN

Een ronde lage tafelschikking met berkentakken, nestjes,
boogjes van Craspedia of Ornithogalum. Leuk om thuis zelf te maken!
Prijs DIY pakket €39.50 verkrijgbaar via onze WEBSHOP.

ONLINE WORKSHOP PASEN

Op een glazen vaas van 25x25cm maak je een constructie van berkentakken. Hierin worden de bloemen en bolletjes verwerkt. Prijs DIY pakket €48.50, verkrijgbaar via onze WEBSHOP (niet voor NL verzending)

ONLINE WORKSHOP PASEN

Hoge Paasschikking, 60cm, met berk, bolletjes, flesjes met bloemen en nestje bovenop. Deze video is vanaf 17 februari beschikbaar via Youtube. Prijs DIY pakket € 39.50 verkrijgbaar via onze WEBSHOP.


WORKSHOPS ALS GROEPSUITJE

bloemschikken / mozaieken / schilderen

Voor een leuk uitje met vriendinnen, familie of bijvoorbeeld collega's. Zie hieronder voor meer informatie.
En vraag gerust naar de mogelijkheden of kijk in onze FOTOGALERIJ voor verschillende voorbeelden.

We komen ook op locatie: voor zowel kleine als grote gezelschappen, van 6 -35 personen.
Workshops voor bedrijven op locatie is tevens mogelijk, aantal personen in overleg.
Scroll verder voor de workshops.

WORKSHOP BLOEMSCHIKKEN

De onderwerpen van de bloemschikworkshops lopen zeer uiteen, van kransen met takken en eucalyptus, met kruiden of hortensia's. Diverse soorten schikkingen bolletjes, schelpen, bessen en zaaddozen. Je merkt het al, we werken graag naar aanleiding van het seizoen. Zoals: de winter-, voorjaar- en Paasschikkingen, herfst- en Kerstschikkingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden en kijk in onze FOTOGALERIJ voor verschillende voorbeelden.
Duur ongeveer 3 uur.
Prijs 37.50p.p. afhankelijk van het onderwerp inclusief alle materialen.
Inclusief 2x koffie/thee en een zoete lekkernij. Jaarrond te reserveren van 6 - 20p.
Deze workshop kunnen wij ook op locatie geven van 6 tot 35p.

KORTE WORKSHOP BLOEMSCHIKKEN

Voorheen noemde wij deze workshop het WS-je.
Deze workshop kan goed gecombineerd worden met een lunch of High Tea, zie GROEPSARRANGEMENTEN
Duur ongeveer 1.5uur
Prijs 23.75 inclusief alle materialen.
Inclusief 1x koffie/thee. Jaarrond te reserveren van 8-20p.

DAGWORKSHOP MOZAIEKEN

Een mozaiekworkshop geven wij als een dagworkshop, je maakt kennis met de materialen en gereedschap, leert de technieken en je maakt een leuk onderwerp waarbij je zelf een ondergrond uit mag kiezen. Al met al ben je hier een hele dag mee bezig, met vervolgens een leuk resultaat mee naar huis.
10.00u aanvang workshop
13.00u lunch
vervolg workshop tot ongeveer 16.00-16.30u
Prijs € 62.50p.p. inclusief alle materialen en lunch
Jaarrond te reserveren vanaf 6 personen, meer informatie zie GROEPSARRANGEMENTEN

WORKSHOP SCHILDEREN OP PANEEL

Een schilderworkshop is een leuk onderwerp gemaakt op een voorbewerkt houten paneel. Diverse formaten zijn beschikbaar zoals steigerhout, 40*40 en 50*50. De onderwerpen zijn gericht op de natuur: vogels, bloemen, vruchten, kippen. Met acrylverf en diverse technieken wordt in 1 dagdeel een leuk onderwerp gemaakt.

Steigerhout: duur 1.5-2uur, prijs €23,50p.p. inclusief alle materialen en 1x koffie/thee, deze workshop kan goed gecombineerd worden met een lunch of High Tea, zie GROEPSARRANGEMENTEN
Jaarrond te reserveren van 8 tot 16p.

Paneelschilderen: duur 3.5uur, prijs €42.50p.p. afhankelijk van het formaat,
inclusief alle materialen en 2x koffie/thee met een zoete lekkernij.
Jaarrond te reserveren van 6-14p.

ONLINE BLOEMSCHIKWORKSHOPS MET INSTRUCTIEVIDEO:

Hieronder al onze instructievideo's van bloemschikworkshops, klik op de foto om de video te zien.
Kijk voor de beschikbare DIY pakketten in onze WEBSHOP.

Robuuste Kerstkrans

Kerstboompje met lichtjes

 

Kerstschikking met schors en lichtjesHalvemaanschikking herfst.Tafelkrans in herfstsferen, deze krans kan indrogen, voor lang plezier van deze schikking.

 

Winterse tafelkrans met mos, eucalyptus en katoen. De flesjes kunnen iedere keer opnieuw gevuld worden.Kerststchikking met lichtjes, een leuk alternatief voor een kerstboompje.

Kerstschikking in lage ronde vorm, met lichtje.
 
Leuk om te maken, de Herfstpaddenstoel met verse bloemen en droogbloemen, workshop 11. Deze paddenstoel kan heel goed indrogen, dus dat betekent genieten de komende maanden.
Deze ronde schikking is ongeveer 25-30 cm hoog en heeft een doorsnede van 25 cm.

In deze vegetatieve nazomerschikking workshop 10. verwerken we verse en gedroogde materialen samen. Op nat oasis worden alle materialen gestoken en vervolgens kan deze schikking indrogen zodat je er lang plezier van hebt. De schikking is aan beide zijden zichtbaar en totaal ongeveer 40cm hoog.Schelpen, glas, touw en verschillende bloemen: dé ingredienten om met deze Zomerschikking aan de slag te gaan!
Klik op de bovenstaande foto om naar de instructievideo van workshop 9 Zomerschikking! te gaan. In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe de schikking gemaakt kan worden. Met als achtergrondgeluid de vogels in de Pluktuin, want deze keer is de video buiten opgenomen.
 

VoorjaarsschikkingZomerschikkingHoge Paasschikking
Lage Paasschikking met eitjes, veertjes, berkenstammetjes... op een rond bord.  In februari gaan we aan de slag met veel bolletjes en halen zo het voorjaar in huis met de workshop Voorjaarsfeest!Winterse schikking met een vleugje voorjaar.

 

Paasschikking op glazen vaas


Klik op bovenstaande afbeelding voor de workshop online.


Langwerpige zomerschikkingKlik op bovenstaande afbeelding voor de workshop online.Tafeldecoratie met windllicht in herfstsferen.


Klik op de afbeelding voor de workshop online.
REACTIES VAN KLANTEN OP ONLINE WORKSHOPS MET DIY PAKKET:

Een super gezellig dagje, instructies op afstand via het filmpje werkte heel goed!
Een gezellige avond gehad met een fantastisch resultaat!
De workshop was goed te volgen via Youtube, superleuk stuk geworden!
Het was weer heel erg leuk om te maken!...